Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė dalinasi, kad po atnaujinimo Viršuliškėse esanti parduotuvė dar šviesesnė, erdvesnė, o pirkėjai joje nuo šiol dar lengviau ras ieškomas prekes.

„Džiaugiamės pakviesdami į atsinaujinusią parduotuvę, kurioje pasitiks gardus šviežiai keptų kepinių kvapas, gausus sezoninių vaisių ir daržovių, o taip pat šviežio maisto asortimentas. Vilniečių bei miesto svečių lauks ir gausus jau paruoštų, patogiai supakuotų kulinarijos ar konditerijos gaminių pasirinkimas“, – pasakoja I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Atnaujinta parduotuvė išties erdvi – iš bendro 5844 kv. m ploto parduotuvės erdvės apsipirkimams skirta 1769 kv. m. Pokyčių metu parduotuvėje buvo sumontuota nauja šaldymo įranga, pakeistas LED apšvietimas, perdažytos sienos.

„Parduotuvės direktorė juokauja, kad čia apsipirkti atvykę ištikimi pirkėjai bus maloniai nustebę, mat puikiai pažįstama jų mėgstama apsipirkimo vieta atrodys tarsi nauja, o apsipirkimas joje taps dar mielesnis“, – dalinasi I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Be to, po atnaujinimo darbų už prekes pirkėjai galės atsiskaityti greičiau bei paprasčiau daug erdvesnėse naujos kartos savitarnos kasose. Dėl sumažėjusių sveriamų produktų svorio neatitikimų reikės tik smulkesnio parduotuvės darbuotojų įsitraukimo, tad pirkėjai dar daugiau veiksmų galės atlikti savarankiškai be jokių trikdžių. Iš viso atnaujintoje parduotuvėje veiks 4 paprastos ir 12 savitarnos kasų.

Informuojama, kad pirmieji atnaujintos parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes galės įsigyti reikšmingai pigiau.