Šis modelis sukurtas tiems, kuriems tenka dažnai dirbti skirtingose vietose, tačiau jiems reikia tokio kompiuterio, kurio galingumas prilygtų stacionariam.

Naujausias IBM nešiojamasis kompiuteris skirtas dirbti ne tik naudojant bateriją, kurios užtenka pusketvirtos valandos, bet dažnai jungiant į elektros tinklą vis kitose vietose. Kai kurie analitikai pastebėjo, kad taip savo nešiojamaisiais kompiuteriais naudojasi apie ketvirtadalis žmonių.

“Vis daugiau žmonių savo stacionariuosius kompiuterius keičia į nešiojamuosius, o mūsų “ThinkPad G40” peržengia juos skiriančiąją liniją. “ThinkPad G40” yra tobulas variantas, pavyzdžiui, dėstytojams, turintiems dėstyti skirtingose auditorijose. Jo medžiaga visada bus su juo saugiame ir galingame nešiojamame IBM kompiuteryje”, - sakė IBM viceprezidentas rinkodarai Bobas Galushas (Bobas Galušas).

“ThinkPad G40” bus parduodamas su skirtingais procesoriais. Galingiausias bus 2.8 GHz “Intel Pentium 4” - tai vienas galingiausių procesorių šiuo metu esančių IBM nešiojamuosiuose kompiuteriuose. Be integruoto standartinio modemo “ThinkPad G40” modelyje įdiegta ir “Ethernet” technologija, o kai kuriuose komplektacijose - ir 802.11b Wi-Fi bevielė jungtis. Šio IBM nešiojamojo kompiuterio ekranas bus 14 - 15 colių su sustiprinta konstrukcija.

“ThinkPad G40” yra keturios 2.0 USB jungtys. Ankstesniuose “ThinkPad” būdavo po dvi (stacionariuos IBM kompiuteriuose “NetVista” yra šešios). Šis nešiojamasis modelis turi nuožulnią “ComfortSlant” klaviatūrą, todėl dirbti juo daug patogiau, o “Easy Pivot” sukimosi įrenginys leidžia nesunkiai pasukti visą kompiuterį tokiu kampu, kad būtų geriau matyti ekranas.

Iki šios dienos IBM yra pardavusi daugiau kaip 15 mln. “ThinkPad” kompiuterių. Nuo 1992 m, kai buvo pristatytas pirmasis “ThinkPad”, šie nešiojamieji kompiuteriai laimėjo daugiau kaip 900 įvairiausių apdovanojimų - nuo dizaino iki technologijos. IBM “ThinkPad” kompiuteriai buvo dirbta kosminiuose laivuose, daugiau kaip 5 km aukštyje bei atvirose jūrose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją