“W200 yra nebrangus muzikinis telefonas, galintis pakeisti dabar naudojamus MP3 grotuvus,- teigia „Sony Ericsson” marketingo skyriaus vadovas Steve Walker. – Kartais nesinori nešiotis daugybės įvairių įrenginių ir apsiriboti vienu, universaliu. W200 telefonas turi pakankamai atminties mėgiamiausiom dainom, na o jei jos pabostų, visada galima įsijungti FM radiją.”

W200 telefone integruotas atskiras „Walkman” mygtukas. Šį paspaudus, įsijungia muzikos grotuvas, todėl ilgai ieškoti dainų nereikės. Apsikeisti savo muzika su draugais taip pat labai paprasta – tereikia išimti kartu komplektuojamą 128MB „Memory Stick” kortelę. Prireikus didesnės talpos, papildomai galima įsigyti 1GB „Memory Stick” atmintinę.

Telefone taip pat yra FM radijas ir 20 radijo stočių atmintis. Kartu komplektuojamos „Bass Reflex” ausinės, kurios išsaugo aukštą muzikos kokybę net ir esant padidintiems bosams.

W200 turi integruotą VGA kamerą su skaitmeniniu 4x priartinimu ir foto galeriją, kurioje patogiai saugomos visos nuotraukos. W200 taip pat gali filmuoti, turi HTML naršyklę, palaiko el.paštą ir sinchronizaciją su kompiuteriu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją