Intriguojantis kvietimas žaidimų mėgėjų tinklaraščiuose ir naujienų svetainėse sukėlė tikrą audrą, mat žaidėjai jau nekantriai laukia pamainos senstantiems pramoginiams kompiuteriams, rašo guardian.co.uk.

Pati bendrovė griežtai atsisako komentuoti, ar jie iš tiesų ketina pristatyti naują produktą per renginį Niujorke. „Kalbėsime apie „Playstation“ verslą“, - į agentūros „Reuters“ žurnalisto klausimą atsakė bendrovės atstovas spaudai.

„Sony“ skelbia, kad dabar, po kelerių nuostolingų metų, „Playstation 3“ yra pelningas produktas – tai yra tipiška situacija žaidimų kompiuterių rinkoje.

Lūkesčiai, kad „Sony“ pristatys bent jau naujas „Playstation 4“ technines charakteristikas, o galbūt net ir išvaizdą, pradėjo rastis nuo tos dienos, kai bendrovė paskelbė nutraukianti senesnių „PlayStation 2“ kompiuterių gamybą. Juos dar labiau sustiprino „Nintendo Wii U“ naujos kartos kompiuterio prekyba ir, kaip tikimasi, taip pat šiemet įvyksiantis naujos kartos „Microsoft Xbox“ kompiuterio pristatymas.

„Sony“ ir anksčiau Niujorke rengdavo pristatymus, kurių metu buvo rodomi gaminių prototipai ar bent jau pateikiamos jų techninės charakteristikos: 2011 sausį šiame mieste pademonstruotas kišeninis „PS Vita“ kompiuteris, o 2005 metų pradžioje ten pat buvo parodytas „Playstation 3“ prototipas. „Playstation 2“ taip pat pirmą kartą pademonstruotas panašiame renginyje 1999 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)