– Jurga, tu esi čia ne šiaip, nes šie metai buvo kiaulės metai. Bent jau man, jie buvo labai sudėtingi, tai įvairių nutikimų ir pokyčių metai. Pastebėjau, kad daugeliui žmonių aplink šie metai buvo keisti. Kokie jie buvo tau?

– Savo pokyčiais aš labai džiaugiuosi, nes viskas veda link savęs, gilyn. Aš dabar turiu pokyčių laikotarpį, nes išsikėliau sau iššūkį turėti iššūkių kiekvieną dieną, tai jau kiek pavargau (juokiasi). Labai buvo įdomu sužinoti tokį dalyką, kad knygose būna teorija, o praktikoje teoriją galima įgyvendinti tik tada, jei nėra darbų, nes jei yra darbų, tai dėmesys į darbus, o jei bandai kažką įterpti – pervargsti.

– O kodėl tu išvis sugalvojai sau tuos iššūkius kelti?

– Todėl, kad kada, jei ne dabar? Nes žinai, kaip būna – gyveni, gyveni ir savęs truputėlį nepagauni. Visą laiką kažkas praslysta arba susergi, kai galvoji, kad šiuo metu negali sirgti. Arba ką nors lepteli nepagalvojus ir galvoji, ar galima pagaliau pradėti valdyti tai, ką esi gavęs ir kas tu pats esi? O tam, kad valdyti, reikia pažinti, o kad pažinti, reikia pradėti stebėti, nes tada pastebi. Ir aš pradėjau stebėti, ir tas iššūkis – labai jį rekomenduoju, nes jis pakeitė mano gyvenimą.

– Esi kažkada pasakiusi, kad gražiausiai žmogus atsiskleidžia santykyje su kitu žmogumi. Su kokiais žmonėmis tau yra geriausi santykiai? Ko tu dabar ieškai žmonėse? Nes vis tiek neapsimesime, kad skiriatės su Vidu Bareikiu.

– Santykis man yra geriausia investicija ir dėl to aš labai tikiu, kad reikia investuoti visas savo jėgas, išbandyti visas situacijas, ką mes ir puikiausiai bandėme daryti. Tarpusavio pagarba šiaip sau neatsiranda. Ji atsiranda, kai žmogus deda visą širdį spręsti iškilusias problemas. Manau, kad mes tos širdies labai daug idėjom ir dėl to dabar yra toks rezultatas, kad mes draugiškai bendraujame. Tiesiog yra žmonių skirtumai, yra tam tikros aplinkybės, kurių tu negali išspręsti, nes tai ne nuo tavęs priklauso, yra klaidos kažkokios ir panašiai. Aš tikrai linkusi mokytis ir nebekartoti to, kas buvo negerai, bet labai džiaugiuosi, kad tarp mūsų yra absoliuti švara ir nėra jokių pogrindinių, neatsakytų klausimų. Labai gerbiu ir noriu, kad abu būtume laimingi toliau.

– Kodėl tik po pusės metų pranešėte?

– Nežinau, kažkaip tai išlindo, kažkas antraštę uždėjo ir mes supratome, kad reikia laiku įvardinti situaciją. Ir man asmeniškai gera būti atvirai prieš Kalėdas. Švara.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)