Reikės:

  • apie 500 g „Norfa” mėsinės kiaulienos sprandinės be kaulo krienų marinate,

  • 1 indelio (apie 300 g) vyšninių pomidorų,

  • 2 aitriųjų paprikų (čili pipirų),

  • 1 galvos česnako,

  • 2 raudonųjų svogūnų,

  • 0,5 l alyvuogių aliejaus,

  • 30 g petražolių,

  • 2 virtų kukurūzų burbuolių,

  • druskos ir pipirų.

Gaminimas:

Pakepinkite ant grilio kiaulienos sprandinės krienų marinate gabaliukus, kepančią mėsą pagardinkite druska.

Kol iškepti ir sukrauti į lėkštę kepsniai ilsisi, paruoškite daržovių salsą. Supjaustykite vyšninius pomidorus, išvalytas nuo sėklų aitriąsias paprikas, raudonuosius svogūnus. Į dubenį taip pat dėkite tris česnako skilteles, prieš tai jas sutraiškę peilio geležte ir susmulkinę. Virtų kukurūzų burbuolę apipjaustykite, suberkite sėklas ant kitų daržovių. Viską pagardinkite aliejumi, druska ir maltais pipirais. Išmaišykite.

Į lėkštę dėkite supjaustytus griežinėliais mėsos gabaliukus, ant jų paskirstykite daržoves, papuoškite petražolių šakele. Skanaus!