Tiesa, Švedijoje Baltijos pakrantė nėra tik nuklota smėliu, netgi labiau akmenuota, todėl žygiuoti ja yra sudėtingiau.

Nors ekspedicija aplink Baltijos jūrą trunka jau ne vieną mėnesį, nuo kovo 11-osios dienos, tačiau dalyviai humoro jausmo nepraranda. Vaizdo įraše žygeiviai pasidalino neįprastu radiniu, kurį aptiko pačioje pakrantė. Tai buvo neatidaryta riešutų sviesto pakuotė.

„Kartais jūra išmeta ir gerų dalykų. Tik reikia laiku rasti juos“, – juokavo vienas iš ekspedicijos dalyvių Karolis Rasalas.

Istorinės ekspedicijos pėsčiomis aplink Baltijos jūrą dalyviai

Aišku, dalyviai vienbalsiai sutiko šį gėrį pasiimti kartu su savimi. Tikėtina, kad jis neliko nepanaudotas.Panašu, kad kuriozinių situacijų ir nuotykių ekspedicijoje tikrai netrūksta. Anksčiau minėtas žygio dalyvis Karolis eidamas per krūmingą vietovę pastebėjo, kad pametė akinius, kurie su dirželiu buvo pakabinti ant kaklo. Dalyviai tikėdamiesi sėkmės puolė jų ieškoti ir jiems pavyko.

„Streso tikrai buvo ir liūdesio jau buvo, nes buvau praradęs viltį. Kiek jie šitam gyvenime yra matę. Kiek kelionių visokių, kiek smūgių ir galvojau, negi jie pasiliks Švedijos krūmuose kažkur“, – su akiniais rankose džiaugėsi Karolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją