„Apie nėštumą sakoma, kad tai gali būti labai sudėtingas laikas. Man jis sudėtingas fiziškai nebuvo niekaip: aš jokių naujų atradimų nepadariau, netapau nauju žmogumi“, – atskleidžia laidos pašnekovė.

Moteris teigia, kad nors fizinių sunkumų nėštumo metu nepatyrė, tačiau teko susidurti su psichologine problema:

„Nebuvo lengva priimti faktą, kad būsiu mama. Man buvo sudėtinga“, – pripažįsta F. M. Leščiauskaitė.

Nors iš pradžių buvo sunku, tačiau vėliau ji teigia supratusi, kad savo būsimo vaikelio labai laukia. Visgi suvokimas tikrai atėjo ne iš karto.

„Ką aš norėsiu pasakyti pasauliui – tai, kad būna visaip, nes aš žinau labai daug moterų, kurios tapo nėščios ir joms buvo labai sudėtinga, bet jų nieks už rankos nepalaikė ir kaltino dėl to, kad joms kyla įvairių minčių ir jausmų“, – sako ji.

Laidos pašnekovė mano, kad pasaulis turi palaikyti moteris visada, nesvarbu, kokį sprendimą dėl savo nėštumo jos bepriimtų. Tai labai svarbu, norint nepabloginti jų emocinės būklės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją