„Mes su juo vyriškai visada. Ir būna, kai sakau „Leonai, mums metas pakalbėti“. Ateina, sako: „taip tėti, pakalbėkime“. Tada mes su juo pasikalbame, aš jam paaiškinu, jis kažko dar paklausia ir viskas“, – atskleidžia žinomas vyras.

Visgi humoristas mano, kad tai tikrai netruks amžinai.

„Buvimas tėvu man atrodo toks ir yra: tu kažkurioje tai vietoje kažką padarai ir būna „o, štai trauma visam gyvenimui, važiuojam toliau“. Siekis yra kuo mažiau jų pridaryti“, – teigia laidos pašnekovas.

Nors šiuo metu sūnui Leonui yra vos ketveri, ateis ta diena, kai sūnus užaugs ir teks kovoti su jo krečiamomis išdaigomis bei spręsti rimtesnes problemas. Vyras juokauja, kad jas spręs paprastai:

„Pirmą kartą, kai jis man paskambins ir sakys: „tėti, aš policijoje“, aš sakysiu: „pareigūne, gal galite jį palaikyti per naktį“ ir ramiai išsimiegosiu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją