R. Baciuškai vaikystėje patiko įvairiausios sporto šakos, tačiau vieną dieną jį sudomino ir kartingai. Laidos pašnekovas pasakojo, kad viskas prasidėjo nuo tos akimirkos, kai pas jo tėtį įmonėje dirbęs treneris Tauras Staniulis pasiūlė išbandyti šį pasivažinėjimą.

„Tėtis mane nuvežė į Smalininkus, pravažiavau su taip vadinamomis „žoliapjovėmis“. Buvau dar mažas, nieko nesupratau, praklausė, ar noriu važiuoti į varžybas. Pamenu, kad pirmosios jos buvo labai gėdingos. Davė juodą, gėdingą šalmą. Nuo to laiko praėjo 13 metų. Šiuo sportu susidomėjau jau per vėlai, turėjau pradėti 5-erių, tačiau pirmos, antros, trečios varžybos, taip ir užsikūrėme“, – atskleidė pasaulio čempionas.

Bėgant metams, lenktyninkas tobulėjo, jam puikiai sekėsi, tad jį palaikė ir į lenktynes išleisdavo tėtis. Su tvirtu palaikymu R. Baciuška gali didžiuotis, galėdamas pasigirti pasaulio čempiono titulu, kuris garsina mūsų valstybę visame pasaulyje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją