„Žmogui iš Lietuvos važiuoti „Formulė 1“ nėra įmanoma. Turi arba turėti milijardus pinigų, arba tavo tėtis, ar kitas giminaitis yra buvęs „Formulės 1“ lenktynininkas“, – sako R. Baciuška.

Lenktynininkas pripažįsta – šiose lenktynėse svarbų vaidmenį vaidina pinigai, tačiau tai – dar ne viskas.

„Yra daug niuansų, bet pinigai daug ką žaidžia autosporte. Man sako: „ai čia nupirko tavo tėtis pirmą vietą“. Na neįmanoma nupirkti pirmos vietos. Gali tu savo vaikui ar rėmėjas suteikti geriausią techniką, komandą, tačiau darbą vistiek daro vairuotojas“, – teigia pasaulio čempionas.

Nors norinčiųjų atstovauti Lietuvą „Formulė 1“ turbūt atsirastų, tačiau Lietuva finansiškai tam nėra pasiruošusi. Visgi Rokas Baciuška su šiose lenktynėse dalyvaujančiais sportininkais susitinka Dakare ir sėkmingai su jais rungiasi, kartu su savimi nešdamas mūsų valstybės vėliavą. Didžiuojamės Lietuvos jaunimu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją