„Idėja kilo siekiant atkreipti visuomenės ir ypatingai jaunų žmonių dėmesį į tai, kad itin svarbu aktyviai dalyvauti rinkimuose, aktyviai balsuoti. Vinco Kudirkos, vieno iš pagrindinių tautinio atgimimo asmenybių, paminklas pasirinktas neatsitiktinai – tai yra asmenybė, kuri siekė žadinti aktyvų įsitraukimą į savo bendruomenės puoselėjimą, rūpestį savo aplinka“, – paaiškino Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos prezidentas Umberto Masi.

Umberto Masi

Lietuvos jaunimo organizacijų taryba, vykdydama informacinę jaunimo pilietiškumo skatinimo kampaniją „Man ne dzin“ siekia plėsti ir stiprinti pilietiškumą Lietuvoje, pilietinį sąmoningumą ir aktyvumą rinkimų metu.

„Kiekvienas turi savo pažiūras ir idėjas, kurios gali ir turi būti atstovaujamos skirtingose institucijose – rinkimai įgalina kiekvieną pasinaudoti šia galimybe ir teise kaip įmanoma aktyviau“,– sako U. Masi.

Jau šį sekmadienį vyks Lietuvos Prezidento rinkimų 2-asis turas, kuriame perrinkimo sieks dabartinis Lietuvos Rspublikos prezidentas Gitanas Nausėda ir premjerė Ingrida Šimonytė. Kviečiame nelikti abejingais ir atiduoti savo balsą už norimą kandidatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją