Jurbarke vaikai buvo kviečiami prisijungti prie iniciatyvos „Misija Laplandija“ – tiesiog parduotuvėje parašyti laišką Kalėdų Seneliui ir įvardinti, ko šiemet jie labiausiai nori. Laimingas vaikas kartu su šiųmetinės akcijos dalyviais iš meno mokyklų visoje Lietuvoje gruodžio 3-ąją skris susitikti su Kalėdų Seneliu. Dar vienas bilietas į Laplandiją jau padovanotas Varėnoje.

DELFI susisiekė su Kotrynos mama Neringa, kurios teigimu, šeima yra labai maloniai nustebinta, o mergaitė nekantrauja išvysti Kalėdų Senelį.

„Negalime patikėti, nuotaikos labai geros. Vaikas labai džiaugiasi“, – sakė pašnekovė.

Mergaitės noras buvo labai nuoširdus ir neįprastas. Kotryna savo laiške Kalėdų Seneliui įvardijo, kad šiemet labiausiai nori, jog senelis padarytų stebuklą ir sustabdytų patyčias.

Jau gruodžio 3-ąją Kotryna su gabiais, talentingais, tačiau iš nepasiturinčių šeimų, Lietuvos meno mokyklų mokiniais leisis į kelionę lėktuvu pas Kalėdų Senelį. Jau trečius metus socialinę iniciatyvą „Misija Laplandija“ remiančios lietuviškos bendrovės „Norfa“ vadovas Dainius Dundulis sako, kad, ateinant Kalėdoms, kiekvienas žmogus ir kiekviena įmonė jaučia poreikį prisidėti prie gerovės kūrimo ir padovanoti džiaugsmą.

„Jau trečius metus remiame šia socialinę iniciatyvą ir tikimės, kad kiekviena kelionė tampa vis kokybiškesnė. Ateina Kalėdos ir kiekvienas žmogus, kiekviena įmonė turi prisidėti gerumu. Jau trečius metus „Misija Laplandija“ yra tarsi mūsų užbaigiamasis metų socialinių projektų akordas“, – sako D. Dundulis.

Anot jo, kad svarbiausia šiame projekte yra vaikų džiaugsmas ir įspūdžiai.

„Norėčiau informuoti vaikus, kad per pirmus du kartus mes patikrinome, ir Kalėdų senelis tikras. Tai trečią kartą vaikai gali drąsiai skristi ir pasimatyti su Kalėdų seneliu. Puikus, šaunus Kalėdų šalies Kalėdų senelis“, – sakė D. Dundulis.

Tačiau tam, kad lėktuvas į Laplandiją pakiltų, reikia visų Lietuvos vaikų pagalbos. Lapkričio 5 – 25 dienomis mūsų mažieji kviečiami piešti kalėdinius piešinius arba atvirukus ir juos skirti savo regione gyvenantiems vaikams. Savo kūrinį reikia nufotografuoti arba išsaugoti skaitmeniniu formatu ir įkelti į iniciatyvos polapį adresu: www.delfi.lt/laplandija. Vaikų laiškai ne tik pakels į orą lėktuvą, bet ir kiekvienas piešinio autorius sulauks ypatingos staigmenos – laiško iš paties Kalėdų Senelio. Tad paskubėkite, šiandien – paskutinė piešinių diena. Projekto iniciatorius yra naujienų portalas DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją