Kardiolitos klinikos“, vienos iš privačios medicinos pradininkių Lietuvoje, jau kelis dešimtmečius rūpinasi pacientų gerove, puoselėdamos tvirtas vertybes – profesionalumą ir atsakomybę. Nemokamai teikiama skubi pagalba, gydytojų konsultacijos, instrumentiniai ir laboratoriniai tyrimai, procedūros, dienos chirurgija, sudėtingos operacijos, reabilitacija ir ligų profilaktika – klinikų tinklas teikia daugiau nei 2400 sveikatos paslaugų ir yra visada pasiruošęs padėti. Pažangios laboratorijos, progresyvūs gydymo metodai ir vieni geriausių gydytojų šalyje užtikrina itin tikslią diagnostiką bei gydymą.

„Kardiolitos klinikų“ tinklas jungia net šešias klinikas šalyje: dvi Vilniuje, po vieną Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Utenoje. Tai didelis privalumas pacientams – klinikas patogu pasiekti iš bet kurio Lietuvos kampelio, todėl galima rinktis esančias arčiausiai namų.

Dvi „Kardiolitos klinikos“ Vilniuje ir viena Kaune teikia chirurginio gydymo, intensyviosios terapijos ir reanimacijos paslaugas, taip pat užtikrina pooperacinio gydymo priežiūrą visą parą visomis savaitės dienomis.

Intensyviosios terapijos ir reanimacijos palatose priežiūra užtikrinama visą parą.

Laboratoriniai tyrimai atliekami automatizuotose laboratorijose

„Kardiolitos klinikos“ laboratorinius tyrimus atlieka penkiose automatizuotose tyrimų laboratorijose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Šios šiuolaikinės laboratorijos yra svarbus žingsnis į priekį sveikatos priežiūros srityje, užtikrinantis sklandų ir greitą mėginių ištyrimą. Jose įdiegta moderni, visiškai robotizuota sistema, kuri žymiai palengvina specialistų darbą ir sumažina klaidų tikimybę iki minimumo.

Laboratoriniai tyrimai atliekami automatizuotose laboratorijose.

Dėl pažangios įrangos šiose laboratorijose atliekama daugiau nei 200 skirtingų tyrimų, užtikrinančių tikslią ir patikimą diagnostiką. Tačiau, nors automatinės sistemos labai palengvina darbą, kvalifikuotų specialistų vaidmuo išlieka itin svarbus vertinant ir interpretuojant tyrimų rezultatus, taip užtikrinant aukščiausią paslaugų kokybę „Kardiolitos klinikų“ pacientams.

Laboratorijose atliekama daugiau nei 200 skirtingų tyrimų.

Platus instrumentinių tyrimų spektras

Greta pažangios laboratorinės įrangos, „Kardiolitos klinikose“ naudojama ir moderni diagnostinė aparatūra, leidžianti atlikti itin tikslius ir detalius instrumentinius tyrimus. Ši įranga suteikia gydytojams visą reikalingą informaciją išsamiai sveikatos būklei įvertinti ir individualizuotam gydymo planui sudaryti.

Naujos kartos aparatūra leidžia atlikti itin tikslius ir detalius instrumentinius tyrimus.

Ypatingą dėmesį verta atkreipti į magnetinio rezonanso tomografijos (MRT) paslaugas, kurios be ilgų laukimo eilių lengvai prieinamos „Kardiolitos klinikų“ padaliniuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje. Naujo kartos MRT aparatais atliekami tyrimai leidžia itin detaliai vizualizuoti minkštuosius audinius, smegenų struktūras, sąnarius ir kitas kūno dalis, nesukeliant jonizuojančiosios spinduliuotės.

Moderniu angiografu atliekamos koronarografijos procedūros.

Be MRT, klinikose taip pat atliekami kompiuterinės tomografijos (KT) tyrimai, leidžiantys greitai ir tiksliai ištirti vidaus organus, kaulus ir kraujagysles. Instrumentinių tyrimų arsenalą papildo ir kita inovatyvi technika – echoskopai, rentgeno aparatai, pagal medicinos sritis specializuota įranga.

Visą parą teikiama skubi pagalba

Su nenumatytomis sveikatos problemomis susidūrusiems suaugusiems pacientams Laisvės pr. 64A, Vilniuje, įsikūrusios „Kardiolitos klinikos“ visą parą teikia skubiai pagalbai priskiriamas nemokamas ir neatidėliotinas medicinos priežiūros paslaugas. Jos prieinamos bet kurią savaitės dieną ir bet kuriuo paros metu. Ši paslauga apima platų spektrą negalavimų: nuo žaizdų, nudegimų ir patempimų iki viršutinių kvėpavimo takų infekcijų, karščiavimo ir akių problemų, nesukeliančių regos sutrikimų.

Siekiant užtikrinti operatyvų paslaugos suteikimą, pacientams būtina registruotis telefonu +370 644 11411 – tai leidžia greitai ir efektyviai organizuoti reikalingą pagalbą.

Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centras

Vilniuje ir Kaune įsikūrę „Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centrai – tai vietos, kuriose grožis dera su medicinos pažanga. Šie centrai teikia per 690 paslaugų, tarp kurių populiariausios yra plaukų persodinimas DHI metodu, nepageidaujamų plaukelių šalinimas lazeriu, kraujagyslinių odos darinių ir apgamų šalinimas, botulino ir hialurono injekcijos, frakcinis veido odos atnaujinimas.

Centruose teikiamos ir plastinės bei rekonstrukcinės chirurgijos paslaugos – nuo krūtų didinimo iki kūno kontūrų korekcijų.

Vilniuje ir Kaune įsikūrę Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centrai.

Profesionali klinikų komanda

„Kardiolitos klinikose“ dirba daugiau nei 1000 aukščiausios kvalifikacijos gydytojų, slaugytojų ir kitų medicinos darbuotojų. Ši komanda – viena iš esminių tinklo stiprybių, užtikrinančių aukštą teikiamų paslaugų kokybę. Nemaža dalis gydytojų yra universitetų profesoriai ir mokslų daktarai, dalyvaujantys tarptautinėse stažuotėse ir kursuose. Jie nuolat atnaujina savo žinias ir seka pasaulines medicinos tendencijas, taip užtikrindami, kad pacientai gautų geriausią įmanomą gydymą.

„Kardiolitos klinikų“ ligoninėse teikiamas plataus profilio chirurginis gydymas.

„Kardiolitos klinikos“ įsikūrusios:

  • Laisvės pr. 64A, Vilniuje (skubi nemokama pagalba 24/7);

  • P. Baublio g. 2, Vilniuje;

  • Savanorių pr. 423, Kaune;

  • Taikos pr. 28A, Klaipėdoje;

  • Tilžės g. 11A, Šiauliuose;

  • J. Basanavičiaus g. 54, Utenoje.

„Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centrai įsikūrę:

  • Ukmergės g. 219, Vilniuje;

  • Savanorių pr. 75, Kaune.

Tel. +370 620 33383
Skubi pagalba 24/7 tel. +370 644 11411
www.kardiolitosklinikos.lt