Kaip informavo Policijos departamentas, liepos 21 d., apie 2 val., Ukmergės r., A6 kelyje, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „VW Passat“ (Lenkijos reg.), kurį vairavo vyras (gim. 1993 m.).

Persekiojant automobilį, pastarasis apie 2 val. 30 min. buvo sustabdytas Kauno r., Karmėlavoje.

Teigiama, jog automobilyje taip pat važiavo šeši neteisėti migrantai.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ policija teigė, kad buvo vežami keturi vyrai, moteris ir nepilnametė.

Panaudotas tarnybinis ginklas

Anot pareigūnų, automobilio persekiojimo (stabdymo) metu, buvo panaudotas tarnybinis ginklas (vieną kartą šauta į persekiojamo automobilio galinę padangą) ir spec. priemonė – priverstinio stabdymo juosta.

Teigiama, jog į bėglio automobilį šovė Ukmergės policijos pareigūnai, jie VW atsivijo iki Karmėlavos. Kauno apskrities policijos pareigūnai padėjo kolegoms ir tiesė priverstinio stabdymo priemonę.

Žmonės įvykio metu nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, vairuotojui dėl nepaklusimo sustabdyti transporto priemonę buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Visi asmenys perduoti VSAT pareigūnams.

Pranešama, jog automobilis buvo stabdomas gavus VSAT pareigūnų informaciją.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)