Penktadienį, liepos 26 dieną, policija informavo, kad Kauno rajone stipriai susidūrė trys transporto priemonės. Avarija neapsėjo be aukų, įvykio vietoje buvo konstatuota vyriškio mirtis.

Kliudė ketinusį sukti automobilį

Kaip paaiškėjo, apie 13 val. ties Altoniškių k., kelyje Kaunas – Zapyškis – Šakiai, 24-ame km, vyro (gim. 1997 m.) vairuojamas automobilis „VW Golf“, apvažiuodamas kliudė sustojusį ir ketinantį sukti į kairę vyro (gim. 1971 m.) vairuojamą automobilį „VW Golf“, kuris po smūgio išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „Volvo“, vairuojamu vyro (gim. 1992 m.).

Liudininkų teigimu, įvykio vietoje dirbo ne tik policijos pareigūnai, GMP medikai, bei ugniagesiai. Pastarieji iš automobilio vadavo prispausto žmogaus kūną.

Policija pranešama, jog per eismo įvykį žuvo automobilio „VW Golf“ keleivis, gimęs 1971 metais.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Nurodoma, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją