Kaip informavo Policijos departamentas, liepos 7 d., apie 12 val. 18 min., Skuodo r., Vižančių k., namuose, galimai konflikto metu, neblaivus (2,65 prom.) vyras (gim. 1969 m.) sužalojo moterį (gim. 1980 m.).

Pranešama, jog nelaimėlė dėl šautinės žaizdos tą pačią dieną, apie 13 val. 52 min., reanimuojama GMP automobilyje, mirė.

Įtariamąjį sulaikė „Aro“ pareigūnai

Pirminiais duomenimis, įvykio vietoje taip pat buvęs vyras (gim. 2004 m.), sužalojo jo link besiartinantį įtariamąjį ir užrakino jį bute.

Atvykę rinktinės „Aras“ pareigūnai sulaikė mirtinai moterį sužalojusį vyrą, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Įvykio vietoje rastas ir paimtas medžioklinis šautuvas (nupjautavamzdis).

Įtariamasis teisėsaugai žinomas

Klaipėdos policija Delfi informavo, kad įtariamasis nebuvo teistas, tačiau pareigūnams buvo žinomas dėl smurto artimoje aplinkoje.

Apie žiaurų vyro išpuolį tarnyboms pranešė 2004 metais gimęs jaunuolis. Pirminiais duomenimis, jaunuolis yra įtariamojo sūnus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savo artimojo giminaičio ar šeimos nario nužudymo.

Už tai baudžiama laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Nušovė buvusią sugyventinę

Naujienų portalas „Vakarų ekspresas“ praneša, kad vyras nušovė savo buvusią sugyventinę. Tai jis padarė savo namuose, į kuriuos moterį sekmadienį ir pasikvietė.

Anot portalo, prieš kurį laiką sugyventiniams išsiskyrus, seniūnija vyrui skyrė socialinį būstą – butą.

Vyras ir moteris daug metų gyveno kartu, turi bendrą vaiką.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)