Neprasilenkė kelyje

Apie 10 val. Anykščių ugniagesiams pranešta, kad Svėdasų seniūnijos Maleišių kaime griovyje yra apvirtęs automobilis, gali būti prispaustų žmonių.

Avarija įvyko kelio Radiškis–Anykščiai–Rokiškis 61 km. Nuvykę į nurodytą vietą, gelbėtojai rado ne vieną, o dvi nuo kelio nuvažiavusias mašinas. Griovyje buvo automobilis „Honda Jazz“ ir „Kia Ceed“. Pastarasis gulėjo ant stogo. Prispaustų žmonių nebuvo.

Abiem vairuotojams ir „Honda Jazz“ keleivei prireikė medikų. Nukentėjusieji buvo nuvežti į ligoninę, bet sunkių sužalojimų išvengė.

Gelbėtojai atvertė „Kia Ceed“ ir abi mašinas ištraukė. Utenos apskrities policijos duomenimis, avarija įvyko, kai automobilis „Kia Ceed“ per daug išvažiavo į kairę ir prasilenkdamas kliudė „Honda Jazz“.

Nuvažiavo nuo kelio

Po valandos kitą automobilį teko traukti iš griovio Prienų r. Strielčiukų k.

Keliu Prienai–Kaunas važiuojantis žmogus pranešė, kad nuo kelio nuvažiavo ir apvirto „Audi A4“. Vairuotojas iš automobilio išlipo iki atvykstant ugniagesiams. Gelbėtojams beliko tik atjungti akumuliatorių ir sutvarkyti kelio dangą. Alytaus apskrities policijos duomenimis, 2005 m. gimęs vairuotojas buvo blaivus, jis nenukentėjo ir svetimo turto neapgadino.

Avarija posūkyje

Ugniagesių pagalbos prireikė ir avarijoje, įvykusioje kelio Tauragė–Šilalė 15-ame km. Gelbėtojus kvietė policijos pareigūnai. Tauragės apskrities policija praneša, kad apie 10 val. 40 min., buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį Tauragės r. Mažonų sen., Alijošiškių k.

Avarija Tauragės r.

Posūkyje susidūrė 2003 m. gimusio vaikino vairuojamas automobilis BMW ir 1962 m. gimusio vyro vairuojama „Toyota“, tempianti priekabą su valtimi. Vairuotojai buvo blaivūs, jie sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją. Žmonės nenukentėjo.

Avarija Tauragės r.

Policijos pareigūnai reguliavo eismą, kol ugniagesiai nuo kelio patraukė sudaužytą automobilį BMW ir nuvalė dangą nuo tepalų ir duženų.