Kaip informavo Policijos departamentas, rugpjūčio 4 dieną, apie 14 val. 20 min., Pakruojo r., Šikšnių k., Sodžiaus g., automobilis „Opel Astra“, vairuojamas piliečio (gim. 1972 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per eismo įvykį buvo sužalotas vairuotojas, kuris rugpjūčio 5 d., apie 4 val. 40 min., nuo gautų sužalojimų mirė Šiaulių ligoninėje.

Pirminiais duomenimis, vyriškis važiavo vienas. Jis, įtariama, nesuvaldė automobilio.

Policijos pareigūnai aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Teigiama, jog rugpjūčio 4 d. iš viso buvo užregistruoti 58 eismo įvykiai, iš kurių 3 įvyko dėl neblaivių vairuotojų kaltės.

Iš visų įvykusių eismo įvykių – 4 įskaitiniai eismo įvykiai, kuriuose: žuvo – 1; nukentėjo – 3, iš kurių 1 nepilnametis; įskaitinius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai – 0.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)