Sekmadienio vakarą, apie 18 val., Šalčininkuose, Šv. Jono Pauliaus II g., į stulpą atsitrenkė nuo kelio nuvažiavęs automobilis „Mercedes Benz CLK500“. Žmonės Bendrajam pagalbos centrui pranešė, kad automobilyje yra du žmonės – vairuotojas ir keleivis, abu atrodo neblaivūs ir bando šalintis iš įvykio vietos.

Liudininkų teigimu, buvo atvažiavęs kitas automobilis, kuriuo buvo nesėkmingai bandyta ištempti sudaužytą „Mercedes“.

Atvažiavę patruliai avarijos vietoje rado tik vieną žmogų – automobilio savininką. Paaiškėjo, kad tai girtas (1,49 prom.) ne tarnybos metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus specialistas (gim. 1987 m.).

Neblaivus pareigūnas teigia, kad vairavo jo draugas, kuris po avarijos pabėgo.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes ir kas iš tikrųjų vairavo.

Anksčiau šis pareigūnas dirbo Šalčininkų policijoje. Prieš keletą metų jį, važiuojantį motociklu, dėl chuliganiško vairavimo sustabdė šio rajono policijos viršininkas.

Už chuliganišką vairavimą iš policininko buvo trims mėnesiams atimta teisė vairuoti. Atgavęs teises jis perėjo į Vilniaus kelių policiją.

Papildyta:

Policijos departamentas pranešė, kad per eismo įvykį žmonės nesužaloti. Į įvykio vietą atvykusiems policijos pareigūnams neblaivus (1,89 prom.) vyras (gim. 1990 m.) pareiškė, kad jis vairavo automobilį.

Po kurio laiko į įvykio vietą atvyko automobilio savininkas, ne tarnybos metu neuniformuotas Vilniaus apskr. VPK pareigūnas (gim. 1987 m.), kuriam nustatytas 1,49 prom. girtumas. Kas vairavo automobilį, nustatinėjama.

Pradėta administracinė teisena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)