Pirminiais duomenimis, susidūrė traktorius ir taksi automobilis. Į įvykio vietą išskubėjo policija, ugniagesiai gelbėtojai ir medikai. Yra sužeistų žmonių.

Taksi automobilis „Ford Galaxy“ rėžėsi į traktoriaus priekabą. Smūgio būta labai stipraus - taksi automobilis liko sumaitotas.

Pirminiais duomenimis, avarijos metu sužalota keleivė, sėdėjusi „Ford Galaxy“. Spėjama, kad sužeista moteris yra vairuotojo giminaitė. Jos būkle rūpinasi medikai.

Atvykę policijos pareigūnai nustatė, kad 36-erių taksi vairuotojas yra visiškai girtas. Į alkoholio matuoklį vairuotojas įpūtė 1,67 prom.

Pareigūnams agresyvų vyrą teko tramdyti antrankiais. Įsodintas į policijos automobilį, avariją sukėlęs vyras taip pat nerimo - spjaudėsi, spardėsi ir šaukė. Jis išvežtas į Vilniaus priklausomybės ligų centrą. Ten pakartotinai patikrintas vyro blaivumas. Šį kartą vairuotojo kraujyje buvo 1,65 prom. alkoholio.

Įvykis tiriamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)