Kaip informavo policija, 19.37 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniaus rajone, Arvydų kaime, susidūrė maistą išvežiojančios įmonės mikroautobusas ir motociklas.

Įvykio metu nukentėjo motociklininkas, jis buvo išgabentas į ligoninę. Anot policijos, jis patyrė kojos traumą.

Rugpjūčio 30 d. apie 19 val. 33 min. Vilniaus r., Bezdonių sen., Skersabalių glž. st., Skersabalių g., automobilis „Mercedes Benz“, vairuojamas vyro (gimusio 1974 m.), sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su tiesiai važiavusiu motociklu „Honda“, kurį vairavo vyras (gimęs 2003 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Penktadienį buvo informuota ir apie dar vieną motociklo avariją – apie 17 val. 50 min. Vilniuje, Oslo g., motociklas „Honda“, vairuojamas moters (gimusios 2003 m.), atsitrenkė į priekyje ta pačia eismo juosta ir kryptimi važiavusio bei persirikiavimui į kitą eismo juostą sustojusio automobilio „VW Passat“, vairuojamo moters (gimusios 1980 m.), galinę dalį.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotoja, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Pareigūnai aiškinasi įvykių aplinkybes.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją