Kaip informavo policija, liepos 3 dieną, apie 1.40 val., buvo gauti net keli pranešimai apie avariją Vilniuje, Ukmergės ir Mykolo Lietuvio gatvių sankryžoje.

Buvo informuota, kad yra sužalotų ir prispaustų žmonių, todėl į įvykio vietą nedelsiant išskubėjo ne tik policijos pareigūnai, bet ir medikai bei ugniagesiai.

Naktį Vilniuje, Ukmergės g., įvyko avarija

Atvykę policininkai pastebėjo viduryje gatvės stovintį sunkvežimį „Scania“ ir į atitvarus atsitrenkusį „Lexus“. Pasirodo, kad po susidūrimo lengvasis automobilis rėžėsi į atitvarus ir dalinai pakibo.

Tarnybos rado „Lexus“ automobilyje prispaustą keleivį (gim. 1986 m.). Anot gelbėtojų, panaudojus hidraulinę įrangą buvo išlaisvintas prispaustas vyras, jis perduotas medikams.

Kiek vėliau „Lexus“ vairuotojai (gim. 1985 m.) pasidarė blogą ir ją GMP medikai pristatė į ligoninę. Gydymo įstaigos slaugytoja informavo, jog moteriai buvo nustatyti kojų sumušimai.

„Scania“ vairavęs 1963 metais gimęs Latvijos pilietis, jis įvykio metu nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, kažkuris vairuotojas važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, bus nustatytas nelaimės kaltininkas.

Policijos duomenimis, vairuotojai avarijos metu buvo blaivus.

Naktį Vilniuje, Ukmergės g., įvyko avarija

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.