Bedarbis ir benamis A. L. (teigiama, kad šiuo metu jis gyvena savo automobilyje), kuris neprisipažino kaltu dėl šių kaltinimų, užpuolė ir trenkė policijos pareigūnui, kuris nuvyko ištirti kaltinimų išprievartavimu.

Byla buvo nusiųsta tyrimui į Jorko karališkąjį teismą, kuriame A. L. turi pasirodyti penktadienį, liepos 24 d.

Kaltintojas Markas Haighas paprieštaravo, kad įtariamasis būtų paleistas už užstatą, remdamasis tuo, kad A. L. gali nesileisti suimamas, gali trukdyti liudininkams, įvykdyti dar daugiau nusižengimų ir dėl paties kaltinamojo saugumo.

Gynybos advokatas Geoffrey Rogersas nepateikė paraiškos, kad A. L. būtų paleistas už užstatą (teisme buvo pareikšta, kad A. L. turi merginą Harrogate mieste, pas kurią galėtų gyventi), tačiau teigė, kad A. L. pateiks paraišką, kad jam būtų suteikta laisvė, vos tik bus rastas tinkamas ne šiame regione esantis adresas.

Pirmininkavusi teisėja Lindsay Councell grąžino A. L. kardomajam kalinimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją