Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, trečiadienį, apie 16.10 val., buvo gautas pranešimas, jog Elektrėnų sav., Kietaviškių sen., Gilūšio k.,apvirto traktorius, viduje gali būti prispaustas žmogus.

Atvykus gelbėtojams, griovyje ant šono apvirtusio traktoriaus „Belarus“ viduje buvo susižalojęs žmogus. Vyrui uždėtas kaklo įtvaras, iškeltas iš traktoriaus, nuneštas ir perduotas GMP. Gelbėtojai atjungė ir traktoriaus akumuliatorių.

Anot policijos, įvykio metu susižalojo 77 metų vyras, jį medikai išgabeno į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, apie nelaimę pranešė nelaimėlio sūnus. Vyras teigė, jog jam paskambino tėvas, kuris informavo, kad su traktoriumi apvirto, jam reikia medikų pagalbos. Senjoras taip pat paminėjo, kad pats išsikviesti pagalbos negali, nes nežino, kaip paaiškinti savo būvimo vietą.

Nukentėjęs vyras 17.37 val. buvo pristatytas į ligoninę. Dėl patirto sužalojimo nelaimėlis paguldytas į gydymo įstaigą.

Pareigūnai išsiaiškino, kad traktoriaus vairuotojas buvo blaivus.

Traktorius virto ir Kretingos rajone

Gelbėtojai taip pat darbo turėjo ir Kretingos rajone. Tą pačią dieną 15.11 val. pranešta, jog Kiauleikių k., Beržų g., apvirto traktorius, iš jo bėga kuras.

Atvykus ugniagesiams, prispaustų žmonių nebuvo.

Teleskopiniu keltuvu traktorius „Valtra T175E“ buvo atverstas ant ratų, patrauktas į šalikelę.

Po traktoriumi buvo išsilieję naftos produktai maždaug 25 m² plote. Ugniagesiai nukasė užterštą gruntą.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją