Bendrasis pagalbos centras praneša, kad 18 val. 20 min. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno rajone, Kačerginės sen., Kačerginės mstl., J. Janonio g. atvira liepsna dega gyvenamas namas, viduje galimai yra žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno miesto bei rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budintis pareigūnas informavo, kad namas dega atvira liepsna. Ugnį gesina penkios automobilinės cisternos. Vandeniui tiekti nutiestos trys magistralinės linijos.

Duomenų apie nukentėjusius žmones kol kas nėra.

19 val. 25 min. pranešta apie gaisro lokalizavimą. Tai reiškia, kad ugniagesiams pavyko sustabdyti ugnies plitimą, bet gaisras dar neužgesintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją