Kaip informavo policija, trečiadienį 14.14 val. kelyje Trakai–Elektrėnai Vilniaus kelių policininkams nestojo stabdomas „VW Golf“ automobilis. Prasidėjusios gaudynės ilgai netruko – Vievyje, Vilniaus gatvėje, bėgliai metė automobilį ir spruko pėsčiomis.

Pareigūnai vieną asmenį pagavo, o kitas įšoko į pelkę ir neišlipo. Dėl jo bėglio į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai su valtimi.

Pakėlus droną, pastebėtas pelkėje pasislėpęs bėglys. Ugniagesys su naro kostiumu jį ištraukė į krantą.

Tikrinant automobilį paaiškėjo nestojimo priežastis. Pasirodo, kad „VW Golf“ yra vogtas, be to šiuo automobiliu buvo įvykdyta degalų vagystė.

Pareigūnai įtaria, jog transporto priemonėje gali būti ir narkotikų, todėl buvo iškviesti ir kinologai su šunimis.

Apžiūrėjus mašiną, rastas daiktas, panašus į savadarbį pistoletą. Neoficialiais duomenimis, rasta ir narkotikų.

Vienas iš įtariamųjų „Delfi“ žurnalistui pareiškė, esą žmonės turėtų labiau saugoti savo turtą ir nepalikinėti mašinose užvedimo raktelių.

Du įtariamieji (abu gimę 2000 m.) uždaryti į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti) ir 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją