Pranešimas apie nelaimę buvo gautas trečiadienį 22.25 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112.

Buvo informuota, kad Radviliškyje, Stiklo g., dega butas.

Anot Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus, įvykio vietoje dirba gausios gelbėtojų pajėgos: 5 autocisternos, 2 autokopėčios ir štabo automobilis.

Apie 1.20 val. ugniagesiai „Delfi“ informavo, kad gaisro metu iš viso nukentėjo 7 žmonės – viena moteris apdegė kūną, ją medikai išgabeno į ligoninę, kiti asmenys apsinuodijo dūmais.

Teigiama, jog iš pastato buvo evakuoti 18 žmonės. Pirminiais duomenimis, kai kuriuos gyventojus teko evakuoti ir per langus. Dar 40 žmonių patys išėjo iš pastato.

Pirminiais duomenimis, gaisras buvo lokalizuotas 23.28 val., o likvidacija paskelbta 00.37 val.

Įvykio vietoje taip pat dirbo ir medikai, ir policijos pareigūnai.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją