Kaip informavo Policijos departamentas, gegužės 24 d., apie 15 val. 20 min., Kėdainių r., Pavermenio k., neblaivus (1,49 prom.) vyras (gim. 1966 m.) elgdamasis agresyviai, tepalais apipylė seniūnijai priklausantį automobilį „Mitsubishi Pajero“, stovėjusį seniūnijos kieme, bei agresyviai elgėsi seniūnijos patalpose.

Pirminiais duomenimis, vyras buvo pasišalinęs. Pareigūnai ji suradę sulaikė ir uždarė į areštinę.

Teigiama, kad įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau buvo sutrikdytas darbas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. (viešosios tvarkos pažeidimas).

Papildyta:

Portalui rinkosaikste.lt Truskavos seniūnas Vytautas Zakaryza patvirtino, jog seniūnijoje siautėjęs vyras jam puikiai žinomas – tai už socialines pašalpas turintis atidirbti Taujėnų kaimo gyventojas.

Tą rytą seniūnas jį ir dar keletą asmenų atsivežė į Pavermenio kaime esančią seniūniją, čia jiems buvo duoti darbo įrankiai ir paskirtas darbas – tvarkyti aplinką.

Po kurio laiko seniūnas nusprendė patikrinti, kaip dirba už socialines pašalpas turintys atidirbti žmonės, ir pastebėjo, kad minėtas vyras yra neblaivus, o atlikto darbo rezultatų beveik nesimatė – vyriškis kone visą dieną pasislėpęs vartojo alkoholį.

Seniūnas žmones atsivežė į seniūnijos patalpas. Tuomet neblaivus taujėniškis ir pradėjo siautėti – iš tarnybinio automobilio paėmė tepalą, apipylė juo automobilį ir grasino jį sudeginti kartu su visa seniūnija.

Seniūnui nuėjus į administracines patalpas, ten jį nusekė ir įsiutęs niekadėjas. Jis ir viduje koneveikė seniūną, jam grasino, sudaužė kompiuterio monitorių.

Laimei, seniūnas sugebėjo apsiginti ir nenukentėjo. Tuomet įsisiautėjusį taujėniškį sulaikė policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją