Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informuoja, kad rugpjūčio 8 dieną 22.14 val. buvo gauta pranešimas, jog Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno g. į griovį nuvažiavo automobilis, viduje du žmonės, neišlipa.

Atvykus gelbėtojams, automobilis „Opel Astra“ buvo nuvažiavęs nuo šlaito, šlaitas status. Panaudojus automobilinę gervę stabilizuotas automobilis.Vairuotojas išlipęs, jam uždėtas kaklo įtvaras.

Keleivė buvo prispausta, nesąmoninga, bet kvėpavo. Uždėtas kaklo įtvaras, stabilizuotas stuburas. Mergina iškelta per priekinį langą. Neštuvų pagalba nugabenta iki medikų automobilio. Vairuotoją ir keleivę išsivežė medikai į gydymo įstaigą.

Automobiliui buvo atjungtas akumuliatorius.

Anot policijos, automobilį „Opel Astra“ vairavo 2005 metais gimęs vaikimas vyro, su juo važiavo 2006 metais gimusi keleivė.

Anot policijos ketvirtadienį buvo užregistruoti 48 eismo įvykiai, iš kurių 2 įvyko dėl neblaivių vairuotojų kaltės. Iš visų įvykusių eismo įvykių - 8 įskaitiniai eismo įvykiai, kuriuose: žuvo – 0; nukentėjo – 10, iš kurių 2 nepilnamečiai; įskaitinius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai – 0.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją