Tauragės rajono apylinkės teismas antradienį pranešė, kad ne viešame posėdyje išnagrinėtoje byloje visiems trims kaltinamiesiems skiriamos laisvės atėmimo bausmės.

Teismas konstatavo, kad byloje surinkti ir teisiamajame posėdyje ištirti įrodymai visiškai patvirtino kaltinamųjų kaltę, todėl atsižvelgęs į tai, kad nusikalstamas veikas padarė bendrininkų grupėje, būdami apsvaigę nuo alkoholio ir tai turėjo įtakos nusikalstamos veikos padarymui. Jauno amžiaus kaltinamiesiems teismas skyrė laisvės atėmimo bausmes nuo 3 metų 6 mėnesių iki 4 metų 6 mėnesių.

Be to, teismas iš dalies tenkino nukentėjusiosios civilinį ieškinį ir nukentėjusiajai priteisė 30000 Lt neturtinės žalos atlyginimo.

Klaipėdos apygardos teismas kaltinamųjų apeliacinius skundus 2014 m. kovo 24 d. nutartimi atmetė. 2013 m. lapkričio 14 d. Tauragės rajono apylinkės teismo nuosprendis įsiteisėjo 2014 m. kovo 24 d.

Ką nuspręs teismas, aukai teko laukti nuo 2012 m. spalio vidurio. Tuomet ji buvo vienoje degalinėje. Į ją automobiliu atvažiavę Robertas Norkus, Elonas Andruška ir Žilvinas Barakauskis, kurių vienas dar buvo nepilnametis, prievarta paauglę nusitempė į automobilį ir nuvažiavo.

Pagrobę paauglę jie lytiškai ją išnaudojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)