E. Kudriašovas kaltintas dar 2000 metų balandžio 15 dieną Kaune, viename iš Krėvės pr. daugiabučio bute mirtinai sumušęs vyrą S. J.

Į butą su bendru Vytautu Domarku užėjęs E. Kudriašovas dėl esą nekokybiško dviračio, kurį pardavė J. S., trenkė buto šeimininkui į veidą kumščiu ir alkūne. Vyriškis sugebėjo atsistoti ir bandė pabėgti nuo užpuolikų, tačiau E. Kudriašovas vyrą pasivijo ir dar kartą trenkė kumščiu bei spardė kojomis. Vyras nuo patirtų traumų mirė.

V. Domarkas jau atliko bausmę už nusikaltimą, tuo tarpu E. Kudriašovas nuo pareigūnų pasislėpė. Jis buvo sulaikytas tik praėjusių metų spalio 16-ąją Ispanijoje.

Teismas skelbdamas sprendimą rėmėsi aukos žmonos ir dukros parodymais, tai teisme sukėlė E. Kudriašovo pyktį.

„Čia klounai yra, klounai yra“, - piktinosi E. Kudriašovas. Tiesa, į tokias įžeidžiančias replikas teisėjas Dmitrijus Korsakovas nesureagavo.

Kauno apygardos teismo nuosprendis per 20 dienų gali būti apskųstas, tačiau žudikas tuo greičiausiai nepasinaudos.

„Nieko aš čia Lietuvoj nenoriu skųsti“, - garsiai replikavo kramtomąją gumą žiaumojęs E. Kudriašovas.

Aukos artimieji civilinio ieškinio nebuvo pateikę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)