Panevėžio policija praneša, kad liepos 24 dieną, apie 13 val. 10 min., Panevėžio r. sav., Ramygaloje, vyras (gim. 1981 m.) pranešė apie pavogtus alkoholinius gėrimus iš parduotuvės.

Turtinė žala 1034,25eurai.

Pirminiais duomenimis, ilgapirštis (gim. 1980 m.) parduotuvėje per vieną dieną (nuo 9.45 val. iki 13.11 val.) apsilankė keturis kartus. Įtariamasis vagysčių metu buvo ne vienas, kartu buvo ir jo 1996 metais gimęs draugas, anot policijos, minimo vyro ieško policija.

Alkoholinių gėrimų vagį sučiupo parduotuvės apsaugos darbuotojas.

Policijos pareigūnai įtariamąjį sulaikė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. (vagystė).

Nurodoma, kad tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją