Kaip informavo policija, birželio 18 d. 18.00 val. Šiauliuose, J. Basanavičiaus g., vyras, gim. 1986 m., vairuodamas automobilį „VW Golf“, atsitrenkė į kelio ženklą, jį apgadino ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Po avarijos, nustačius eismo įvykio aplinkybes, vyrui nustatytas (2,72 prom.) girtumas.

Teigiama, jog įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pasirodo, kad minėtas automobilis nepriklauso vyriškiui. Jis birželio 15 dieną 17.30 val. transporto priemonę, kuri priklauso moteriai, gim. 1981 m., pagrobė iš Tilžės g., prie prekybos centro esančios automobilių stovėjimo aikštelės.

Pirminiais duomenimis, tą kartą moteris pareigūnams teigė, jog įtariamasis yra jos pažįstamas. Jie atvyko į prekybos centrą, išlipo iš „VW Golf“ ir ėjo į parduotuves, tada įtariamasis paprašė transporto priemonės raktelių, kad galėtų pasiimti megztinį. Vis dėlto į automobilį įsėdęs vyras ėmė ir nuvažiavo nežinoma kryptimi.

Moteris dėl vagystės kreipėsi į pareigūnus. Buvo nustatyta 2000 eurų turtinė žala.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.