„Nesakykite man, ką galiu daryti ir ko – ne“, – rusiškai sako vagone ant laiptų sėdintis vyras. „Kvieskite, ką norite“. Po šių žodžių vyras užtrraukia dūmą, o konduktorė per radijo stotį paprašo iškviesti policiją į Pabradės stotį.

„Kiek po 10 val. važiavau į Vilnių“, – pasakoja vaizdo medžiagą „Delfi“ atsiuntęs Mantas Jusis. „Traukinyje buvo daug žmonių, konduktorė paprašė susirinkti daiktus nuo sėdynių, kad keleiviai turėtų kur atsisėsti. Tuo metu vienas žmogus, atsisėdęs ant laiptelių, išsitraukė cigarečių pakelį ir žiebtuvėlį“.

Pilietiškas keleivis įspėjo vyrą, kad vagone nerūkoma. Šis, nekreipdamas dėmesio į pastabą, užsidegė cigaretę. Tuomet liudytojas apie rūkantį vyrą pasakė konduktorei.

Šiai taip pat nepavyko sudrausminti rūkoriaus. Traukiniui sustojus Pabradėje, vyrą išsivedė policijos pareigūnai.

Nuolat traukiniu važinėjantis liudytojas buvo sužavėtas konduktorės bei mašinisto veiksmas bei policijos darbu. „Lietuvos geležinkelių“ darbuotojai atsiprašė keleivių ir įspėjo, kad dėl incidento traukinys gali vėluoti, o pareigūnai labai greitai atvyko ir sulaikė nedrausmingą keleivį.

„Delfi“ dėkoja Mantui Jusiui už vaizdo medžiagą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)