Alytaus apskrities policija pranešė, kad rugpjūčio 29 d. apie 17 val. 44 min. Alytuje, Jotvingių g., iš Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato išeinantis vyras (gim. 1961 m.) tyčia koja išdaužė policijos įstaigos pastato įėjimo durų stiklą.

Pasak Alytaus apskrities policijos atstovės Kristinos Janulevičienės, vyras yra puikiai žinomas vietos policijai. „Jis ne kartą baustas už viešosios tvarkos pažeidimus. Dažnai buvo rastas besimaudantis miesto fontanuose. Seniau jis ne kartą bandydavo fiktyviai sukelti eismo įvykį: su vaikštyne išeidavo į pėsčiųjų perėją prieš važiuojantį automobilį“, – vardija vyro „nuopelnus“ K. Janulevičienė.

Pastarąjį kartą jis buvo sulaikytas dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo ir atvežtas į komisariatą surašyti administracinio nusižengimo protokolą. Vyrui buvo nustatytas lengvas girtumas (1,14 prom.). Po to jis buvo paleistas.

Dėl išdaužto stiklo padarytas nuostolis dar skaičiuojamas. Vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė dėl svetimo turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Chuliganas išdaužė policijos įstaigos durų stiklą