Kovo 6 d. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, slapta patruliuodami Liepkalnio rajone, pastebėjo dvi moteris. Vėliau paaiškėjo,kad abi gimusios 1985 m. Įtarta, kad jos vieno namo kieme vidiniame kieme iš bendraamžės įsigijo narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Pareigūnai nusprendė moteris patikrinti. Pas vieną iš moterų rastas folijos lankstinukas su milteliais. Įtariama, kad tai – narkotinė ar psichotropinė medžiaga.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą, nutarta atlikti kratą pas įtariamą kvaišalų platintoją ir ją sulaikyti. Į pagalbą pasitelkti kolegos iš Viešosios tvarkos valdybos Specialiosios parengties skyriaus ir Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato.

Apie 15 val. netoli namų įtariamoji platintoja buvo sulaikyta. Ji, pamačiusi ir atpažinusi policijos pareigūnus, narkotikus įsidėjo į burną ir bandė juos praryti. Pareigūnai buvo greitesni ir moteriai to padaryti nepavyko.

Per kratas rasta apie 1 500 eurų, galimai gautų nusikalstamu būdu, ir narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Visos įtariamosios sulaikytos ir uždarytos į areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją