Incidentas Vilniaus pakraštyje, Naujosios Vilnios seniūnijoje esančiame Kalnėnų rajone, įvyko trečiadienį, apie 21 val.

Informacija apie įvykį bendruomenės nariai dalijasi socialiniame tinkle. Pranešama, kad Ašmenėlės g. automobiliu BMW X5 privažiavęs agresyvus vyras gasdino merginas. Jos norėjo išvažiuoti, bet chuliganas, išlipęs iš savo mašinos, užstojo kelią.

Tuo metu į konfliktą įsikišo pro šalį einanti pora. Vaikinas iškvietė policiją ir neleido agresyviam vyrui pasišalinti. Liudytas paviešino incidento vaizdo įrašą ir nuotrauką, įspėdamas kaimynus saugotis Sorbų g. gyvenančio vyro.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja informavo, jog dėl incidento Kalnėnuose policijos budėtojai gavo du pranešimus. Vienas pranešėjas teigė, kad Ašmenėlės gatve važinėja automobilis BMW, keliantis pavojų eismo saugumui. Įtarta, kad vairuotojas yra neblaivus. Kitas teigė, kad girtas vairuotojas vos neįvažiavo į jį Kroatų gatvėje.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti policijos pareigūnai. Atvykus patruliams, 1984 m. gimęs vyras jau buvo išlipęs iš mašinos. Jis vartojo necenzūrinius žodžius ir viešoje vietoje buvo girtas (2,4 prom). Pažeidėjui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Pastarosiomis dienomis, tai jau ne pirmas incidentas Kalnėnuose. Neseniai pranešta apie kaukėtus ir lazdomis ginkluotus banditus, užpuolusius gimnazistus. Išsamiau apie tai skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją