Kraupią avariją užfiksavo video registratorius, kuriame aiškiai matyti, kaip du BMW automobiliai, kurių vieną vairavo 21 metų Vilius Cemnolonskis, pavojingai lenktyniauja miesto gatvėmis.

„BMW-528“ dėl per gerokai didelio greičio tapo nevaldomas, Pilies gatvėje išvažiavo į priešingą eismo pusę ir trenkėsi į medį dar užkabindamas ir namo sieną.

Per avariją žuvo du vairuotojo bendraamžiai – 21-erių metų keleiviai. Gyvas likęs V. Cemnolonskis po avarijos ligoninėje neneigė gėręs alkoholinių gėrimų. Vieno žuvusiojo tėvui jis vėliau prisipažino, kad katastrofos dieną jis išgėrė ne daugiau kaip du buteliukus silpno alkoholinio gėrimo.

Uostamiesčio medikai atlikti kraujo tyrimą patikėjo Vilniaus kolegoms. Šios savaitės pradžioje patiktas atsakymas: vairuotojas buvo blaivus, jo kraujyje alkoholio nerasta.

Šlapimo duomenų pareigūnai tikisi sulaukti vėliau, tuomet paaiškės, ar vairuotojas nevartojo narkotinių medžiagų.

Kito BMW vairuotojui gali būti surašytas protokolas už pavojingą ir chuliganišką vairavimą situacijose.

Beje, sudužęs BMW priklauso Klaipėdos Apygardos prokuratūros prokurorės sūnui, kuris tą vakarą su draugais nevažiavo, paskolinęs mašiną, liko namuose.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)