Anot policijos, birželio 11 d. apie 3 val. nakties suveikė Kaune, Kovo 11-osios g. esančios bendrovės signalizacija.

Atvykus apsaugos tarnybai, pastebėta, kad į bendrovės patalpas įsibrauta pro langą. Atidarę langą ir išlaužę viduje duris, iš patalpose buvusio seifo vagys pagrobė pinigus.

Kito seifo atidaryti greičiausiai nepavyko, nes įsibrovėliai jį išsinešė. Bendras nuostolis - apie 20 000 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės įsibrovus į patalpas. Už tai baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Papildyta:

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informuoja, kad tuo pačiu metu buvo gautas pranešimas iš saugos tarnybos, jog Kovo 11-osios gatvėje dega pašto pastatas, patalpa uždūminta.

Atvykusius ugniagesius pasitikęs apsaugos darbuotojas paaiškino, kad dėl įvykdytos vagystės iš pašto patalpų suveikė apsaugos signalizacija, gaisro nėra.

Papildyta:

Teisėsauga intensyviai dirba nustatinėdama nusikaltimo aplinkybes, o Lietuvos paštas glaudžiai bendradarbiauja su policija, teikdamas visą informaciją“, – teigia „Lietuvos pašto“ Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas. „Plačiau pakomentuoti nusikaltimo detalių šiuo metu negalime, siekdami nepakenkti tyrimui.“

Bendras patirtos finansinės žalos dydis siekia apie 70 tūkst. eurų.

„Svarbu pažymėti, kad vagystė nepadarė jokios įtakos nei mūsų klientams, nei Lietuvos pašto teikiamoms paslaugoms. Kovo 11-osios g. esančio pašto skyriaus įprastinė veikla vakar buvo pilnai atnaujinta po pietų“, – informavo L. Zadarackas.