Pirmadienį apie 20 val. į Kauno miesto Santakos policijos komisariatą kreipėsi berniuko mama, kuri pranešė, kad šeštadienį apie 16 val. Kaune, Baltų pr., iš namų išėjo ir negrįžo jos mažametis sūnus, gimęs 2000 m.

Policijos pareigūnai iškart pradėjo paieškos veiksmus. Pareigūnai apklausė artimuosius, draugus, ieškojo asmenų mačiusių mažametį ar turinčių kitokios reikšmingos informacijos, tikrino ryšio priemonių duomenis, nustatinėjo paskutinę jo buvimo vietą, judėjimo kryptis, tikrino galimas berniuko buvimo vietas, apžiūrėjo dvylikamečio asmeninius daiktus ir kt. Pirminiai paieškos veiksmai rezultatų nedavė.

Policijos pareigūnai iškart pradėjo paieškos veiksmus. Pareigūnai nustatė, kad vaikas gali būti Kauno rajone, Domeikavoje.

Antradienį apie 11.25 val. Kauno r., Domeikavoje, Vandžiogalos pl., prie prekybos centro, vaikas rastas sveikas. Berniukas perduotas tėvams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (401)