Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas, maždaug 21 val. gautas pranešimas apie degantį medinį namą Žaliakalnyje.

„Savanorių prospekto ir K. Petrausko gatvių sankryžoje atvira liepsna dega medinis apleistas namas, daugiau detalių šiuo metu neturime“, – teigė budėtojas.

Gaisro gesinti išsiųstos 5 ugniagesių autocisternos.

Skaitytojai praneša, kad užsidegė paskutinis medinukas šioje Kauno sankryžoje.

Greitosios medicinos pagalbos budinti darbuotoja informavo, kad įvykio vietoje budi medikai, tačiau kol kas apie nukentėjusius informacijos nėra.

Pranešama, kad kol vyksta gesinimo darbai, ties gaisro vieta sustabdytas eismas.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, galite sužinoti čia.

Papildyta:

Trečiadienį Kauno priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informavo, kad išdegė medinė namo laiptinė į aukštą, šalia laiptinės esanti pagalbinė patalpa, apdegė palėpė, nudegė ir buvo nuardytos stogo konstrukcijos bei skardinė danga.

Vandeniu sulietos pirmojo aukšto patalpos. Vanduo gaisro gesinimui tiekiamas iš gaisrinio hidranto esančio kitoje gatvės pusėje, automobiliai Savanorių pr. vyko per pastatytus magistralinės linijos tiltelius, eismą reguliavo policijos pareigūnai.

Anot policijos, įtariamas padegimas. Nuostolis ir namo savininkas nustatinėjami. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.