Tauragės pareigūnų duomenimis, kovo 27-ąją viename iš Gedimino gatvės prekybos centrų apsipirkti dviračiu atvažiavusiam nepilnamečiui tauragiškiui namo teko grįžti pėsčiomis - jo dviratį vos per kelias minutes pavogė įžūlus ilgapirštis, nepabūgęs prekybos centro prieigose šurmuliuojančių žmonių.

Pavogtą dviratį „Cube“ į mikroautobusą įsikėlęs vagis spruko iš prekybos centro prieigų.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai netruko išsiaiškinti, kad iš paauglio brangų dviratį pasisavino 1983 metais gimęs Kauno gyventojas. Tauragėje jaunas vyras lankėsi darbo tikslais - dirbo statybų srityje.

Nors kontakto su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnais nepavyko išvengti, kauniečio akistata su dviračio savininku pasibaigė taikiai. Kadangi nukentėjusiajam dviratis buvo grąžintas, teismas pripažino abiejų šalių susitaikymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)