Socialiniuose tinkluose žmonės pradėjo dalintis informacija, kad Kaune, prie Akademijos, įvyko avarija – su lengvuoju automobiliu susidūrė karinis transportas.

Kaip informavo policija, minima nelaimė įvyko 11.40 val. Pirminiais duomenimis, važiuojant Kauno centro link įvyko techninė avarija, jos metu žmonės nenukentėjo.

Teigiama, jog pareigūnai į avariją nebuvo kviečiami, patys kariškiai reguliuoja eismą, o įvykio dalyviai užpildė deklaraciją.

Taip pat liudininkai informuoja, jog visai šalia įvyko ir dar viena eismo nelaimė – susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis. Avarijos metu, pirminiais duomenimis, žmonės irgi nenukentėjo.

Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamentas informavo, kad Lenkijos kariuomenės šarvuotis „Patria“, vykstantis į pratybas „Stiprus Grifonas 2024“, kelyje A5 ties Miriniškiais Kauno r., susidūrė su civiline transporto priemone KIA.

Šarvuotį vairavo Lenkijos kariuomenes karys. Važiuojant keliu A5, šarvuotis rikiuodamasis iš pirmos juostos į antrą nepastebėjo antroje juostoje važiuojančios civilinės transporto priemonės ir ją kliudė. Eismo įvykio metu abu vairuotojai buvo blaivūs, sužalojimų nepatyrė, užpildyta eismo įvykio deklaracija.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)