Kauno policijos pareigūnai atlieka administracinę teiseną pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimo kodekso 420 str. 1 d. (pavojingas ir chuliganiškas vairavimas) ir 426 str. 1 d. (pasitraukimas iš eismo įvykio).

Anot policijos, birželio 12 d., apie 18.40 val., Kaune, T. Masiulio g., prie Pažaislio vienuolyno, automobilis „Ford Focus“, vairuojamas nenustatyto vairuotojo, kliudė vyrą ir pasišalino.

Asmenį, vairavusį automobilį, arba automobilio savininką, arba asmenis, pažįstančius vairuotoją/savininką, ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo susisiekti su Kauno apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnais tel. (+370 700) 64486 arba 112, arba el. paštu egidijus.indriunas@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)