Anot policija, kriminalistai išaiškino, jog galimai narkotinės – psichotropinės medžiagos į Lietuvą atkeliavo iš Ispanijos.

Tyrimo metu buvo nustatytas automobilis su įrengta slėptuve narkotinėms – psichotropinėms medžiagoms gabenti. Pareigūnams Kaune sustabdžius minėtą automobilį, jame įrengtose slėptuvėse rasta apie 15 kg galimai narkotinių – psichotropinių medžiagų (kanapių). Taip pat buvo sulaikytas nelegalų krovinį į saugojimo vietą gabenęs 60-metis.

Kauno rajono gyventojas jau buvo žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu).Už tai gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją