Laidotuves atidžiai stebėjo gausios policijos pajėgos, tačiau pareigūnai darbo praktiškai neturėjo – didesnių incidentų neužfiksuota, o policininkams teliko pasirūpinti eismo organizavimu.

Tiesa, keli nedideli akibrokštai buvo užfiksuoti. D. Kedžio šalininkai užsipuolė bei išvijo vienos TV laidos operatorių. Taip pat viena galimai neblaivi moteris D. Kedžio karsto laukė ant pačio duobės krašto. Žmonės patys išsprendė šią problemą, patraukę moterį toliau nuo duobės.

Vėliau ta pati moteris šaukėsi kunigo pagalbos, tačiau netrukus buvo nutildyta žmonių.

Minia žmonių sudarė gyvą grandinę nuo laidojimų namų iki kapo duobės. Kad geriau matytų procesiją, žmonės korėsi ant medžių bei garažų stogų.

Kelis kartus apeigas pertraukė plojimai bei šūksniai „Lietuvos didvyris“, tačiau žmonių paprašyta laikytis rimties.

Prie kapo duobės buvo pasakyta kalba bei perskaitytas eilėraštis. Pastarajame raginama pratęsti kovą su pedofilų klanu, nes pats D. Kedys to jau negalės padaryti.

Tarp artimųjų palydėjusių D. Kedį į paskutinę kelionę buvo ir jo sesuo N. Venckienė, kuri prie savęs glaudė velionio dukrelę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją