Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, 14.19 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilnius-Kaunas kelyje, ties Žiežmariais, užsiliepsnojo automobilis.

Pirminiais duomenimis, užsidegė BMW automobilio variklio skyrius.

Dėl gaisro yra apribotas eismas, susidarė spūstys. Gaisras kilo remontuojamo kelio ruože, todėl eismas apsunkintas abejomis kryptimis.

Teigiama, jog apie nukentėjusius žmones nėra pranešta.

Papildyta:

Šeštadienį ugniagesiai pateikė daugiau informacijos apie įvykį. Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informuoja, kad kelio A1 61 km degė automobilio BMW 420 variklio skyrius.

Mašina buvo užgesinta. Išdegė variklio skyrius. Iki atvykstant ugniagesiams, gesinant automobilį sunaudoti 8 maži ir 2 dideli pravažiuojančių transporto priemonių gesintuvai.

Įvyko avarija

Netrukus netoliese įvyko dar viena nelaimė – susidūrė automobiliai, vienas nuvirto ant šono.

Apie 17 val. kelias A1 72 km susidūrė automobiliai „Lexus NX450“ ir „Toyota Auris“. Prispaustų žmonių nebuvo. „Toyota“ automobilis buvo apvirtęs ant šono. Ugniagesiai atvertė automobilį, atjungė akumuliatorių.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją