Policija informavo, kad liepos 27 d., apie 14 val. 30 min., Klaipėdoje, Tiltų g., iš 1940 m. gim. vyro rankinės pavogta piniginė su 200 eurų, dokumentais.

Tą pačią dieną apie 15 val. 30 min., Tiltų g., Klaipėdoje, nukentėjo dar vienas žmogus. Iš 1949 m. gimusios moters kuprinės pavogta piniginė, kurioje buvo 460 eurų, dokumentai.

Penktadienį įvykdytos vagystės

Penktadienį, apie 18 val. 20 min., Klaipėdoje, Danės g., Jūros šventės teritorijoje, iš 1956 m. gim. vyro kuprinės buvo pavogtas dokumentų dėklas su dokumentais ir 500 eurų. Visai netrukus, apie 19 val. 20 min., buvo gautas pranešimas apie dar vieną įvykį. Klaipėdoje, Tiltų g., dvi moterys bandė iš 1968 m. gim. vyro kišenės pavogti 200 eurų.

19 val. 33 min. Klaipėdoje, Kūlių g., dvi įtariamosios gim. 1969 m. ir 1979 m. buvo sulaikytos, jos uždarytos į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių.

Šeštadienį Klaipėdos policijos atstovė spaudai Delfi informavo, kad šventės metu pareigūnai surašė jau 13 protokolų, 9 iš jų dėl neblaivumo.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją