Portalas abc7ny.com skelbia, kad medikai kovoja dėl studentės gyvybės. Lietuvė buvo sužalota antradienio vakarą. Pareigūnų duomenimis, įtariamas šaulys per pramogų parką vijosi kitą vyrą,bėgdamas paleido šūvius, kurie pataikė ne į jo persekiojamą asmenį, o į dvi moteris.

Į pranešimą greitai reagavę pareigūnai rado lietuvę. Pranešama, kad moteris buvo sužalota keliais šūviais. Ji buvo nuvežta į ligoninę, kur šiuo metu yra kritinės būklės.

Policija paskelbė, kad sulaikytas įtariamasis Williamas Hoylas, o sunkiai sužalota mergina „buvo nekalta pašalinė stebėtoja, o ne Hoyle’o taikinys“.

Lietuvė dirbo „Morey’s Piers“, kur ir įvyko incidentas. Įmonė išplatino pranešimą, kad tą dieną mergina nedirbo, tačiau buvo patalpose.

„Esame sukrėsti ir labai susirūpinę dėl vienos iš mūsų darbuotojos, kuris praėjusią naktį buvo ginkluoto smurto auka. Jauna moteris, užsienio studentė, nedirbo, kai įvyko incidentas. Esame kaip šeima, tad stengiamės padėti mūsų darbuotojai bei jos šeimai šiuo neįtikėtinai sudėtingu laikotarpiu. Šios naujienos labai paveikė mus visus, todėl esame įsipareigoję padaryti viską, ką galime, kad padėtume jai ir jos artimiesiems“, – nurodė „Morey’s Piers“ atstovai.

Po incidento buvo uždaryta dalis Kartereto verslo rajono, o netoliese esanti Minue mokykla, kuri yra už pusės mylios nuo šaudymo, buvo užrakinta kaip atsargumo priemonė.

„Delfi“ primena, kad Užsienio reikalų ministerijos atstovai, pasirodžius informacijai apie šaudynes, patvirtino, kad jiems informacija apie įvykį žinoma, o sužalotos merginos artimieji informuoti ir iškart nuvyko į ligoninę.

Policija po šaudynių išplatino sulaikyto įtariamojo William’o C.Hoyle’o nuotrauką. Dėl šaudynių atliekamas tyrimas, aiškinamasi, kas buvo sulaikytojo taikinys.

Po šaudynių Naujajame Džersyje sulaikytas įtariamasis  William'as C.Hoyle'as